fjällen

Hallå! Jag har ju inte uppdaterat på mer en en vecka nu, men jag har faktiskt varit uppe i fjällen hela förra veckan. haha. Om det är några som vill kan jag lägga upp ett separat längre inlägg med massa bilder från fjällen :)

Igår, efter en vecka fick jag rida Fille igen! Helt underbart! Red barbacka i terräng hagen med Amanda på Rolf. Han var som ett litet krutpaket redan från början men sen när han fått galoppera lite lugnade han ner sig lite x) Han var väldigt pigg och bockade lite, haha. Dock fick Sara inte med bockningarna på bild men hon fotade andra jättefina bilder :D Amanda ramlade av också så då gick vi in i ridhuset ett litet tag, jag travade runt några varv och det gick hyffsat :)




Foto: Sara Bjerkliden, även kallad ´världens bästa Fju´

juste när jag skulle hämta honom i hagen igår stog han allra längst bort, lite jobbigt att gå i snön men men. Jag tänkte att det inte skulle spela någon roll men jag ropade "Fille!" 2-3 gånger och sen vände jag mig mot sara och när jag vänder mig kommer han galopperande mot mot mig! Och saktar av till trav några meter framför och travar rätt fram till mig, finaste! :')

dressyr

Red ett dressyrpass istället för min uteritt idag, och det gick så sjukt bra! Han har nog aldrig varit sådär fin som han va... Det var lektion på andra sidan men på "våran" sida var det bara jag och Sara. Han brukar ju kunna vara sur mot andra hästar och då spricker all koncentration... Men eftersom det inte var så många som vi "mötte" så kunde han koncentera sig bättre, så himla fiiiin! Galoppen satt till och med! Den har inte varit min bästa vän om man säger så...
Josse var snäll och var där och fotade så här är några finfina bilder <3













fina ponny,
jag älskar dig

Alla bilder fotade av Josefin Andersson =)♥


hoppträning!

Idag hade vi hoppträning för Louise Halén, Kattas tränare. På framridningen kändes allt skit typ, han lyssnade inte så bra framåt, men när vi började hoppa tände han till och fick världens bjudning framåt. Finaste! Mer beskrivning senare för nu får vi gäster!



Foto: Minna ;)<3


Lincoln´








Kattas snygga häst Lincoln!


pay & jump, ikväll!

Tjo, idag är det Pay & jump istället för hopplektion. Jag ska hoppa en halv 70 bana och en hel 80 bana, tagga! ska ganska kul, även om jag hellre rider en lektion. Jaja nu ska jag i väg till skolan iaf, bye!


 Finaste <3


Capris

Capris? vem är han då? Jo, han är min lilla tax. Eller lilla är fel ord, stora tax passar bättre. För nästan ett år sen föddes denna underbara tax hemma hos min kompis Anna, på hennes födelsedag 26 januari. Min pappa var inte så taggad på en tax. Men jag drog med honom hem till Anna och sen var vi fast! Sen när han var 8 vekor och typ 1 dag hämtade vi hem honom. Han satt i mitt knä i bilen påväg och tror att han nästintill sommnade! Sen när vi kom hem sprang han runt i huset utan att vara minsta rädd, han hittade ett gosedjur som vi tänkt att han kunde leka med och han började leka och busa direkt! Sen dem första nätterna tänkte vi att vi kunde sova på golvet med honom så att han inte skulle känna sig ensam. Vi hade även en korg utanför mitt rum (där den även står idag) som vi också "visade" honom. På kvällen hade vi lagt ut en madrass på golvet i mitt rum. Jag låg och klappade honom enda tills han somnade. Sen sov han där bredvid mig hela natten. Sen blev jag väckt av att han typ stod på mig och gnällde, han tyckte att jag sovit tillräckligt haha. Nejmen han behövde gå ut sen när det var avklarat var det fullrulle nån timme sen blev han jättetrött och somnade som en stock! Sov nån timme sen var det fullrulle igen! haha så söt. Så pågick det några veckor, men bara efter kanske en vecka började vi sova i våra sängar (vi hade turats om att sova på golvet, men oftast var det jag som gjorde det) och han i sin korg.
Efter ett tag kunde han både sitt och vacker tass (det var faktiskt jag som lärde honom det, stolt!) och eftersom slutade han naffsa i händerna. Men han var fortfarande lika busig som alltid, haha!
Nu har det gått ett år sen jag träffade honom för första gången, han har blivit mycket större (tur det!) men är fortfarande lika gullig som första gången jag träffade honom! Fast på ett annat sätt som jag brukar säga, han är liksom snyggare nu, och förut sötare eller vad man ska säga.
Vi har haft ett helt underbart år tillsammans! Så jag tänkte bjuda på lite bilder som jag fotat under året :)


första dagen med öppna ögon!


första kvällen hemma hos oss!









Och sen dem här bilderna ifrån i söndags!




Josäfin har tagit de senaste bilderna

Min fina tax ♥


önskeinlägg?

Jag har inte så mycket att skriva om just nu... så jag undrar om ni har någon idé på något "önskeinlägg" kan vara nästan vad som helst, om mig, om fille, mina kompisar. Det skulle vara jättekul om ni kom med nåra idéer :D


favorit bild i repris


ruubriiik

igår följde jag med anna och pam på deras skrittur på banvallen. Jag hade självklart med mig kameran, så fotade lite grann på dem och jag blev väldigt nöjd med vissa av bilderna. sen på väg ner mötte vi elin som skulle rid karmen så då följde jag med upp och fotade henne när hon red dressyr. det var andra gången jag fotade på riktigt i ridhuset, så jag är jättenöjd med dom bilderna! här är mina favorit bilder ifrån idag (:






Anna & Pam måste bara säga att dem två är riktigt fina ihop ♥






Elin & Karmen (:


anna & pam <3

smakprov ifrån idag :)



Anna & Pam


dressyrpass

Idag var det ju dressyr träning som vanligt, och det gick suuuper! Nu har jag börjat komma på hur jag ska göra iaf ;) I traven va han så sjukt fin! Galoppen har vi inte riktigt koll på allting än, men det kommer så småningom! Skänkelvikningarna i vänster varv gick super dem med men höger ville inte riktigt. Men det är bara att träna vidare. Jag kan leva länge på dem där bra minutrarna... Tror det var min present ifrån Fille eftersom jag fyllde år igår ;);)



Jag älskar dig

RSS 2.0