Med Wilma ♥

Hej :D Idag har jag varit med Wilma hos hennes hästar. Hon har sina hästar på en bondgård vid slutet av allén, det finns både hästar, kor, får, en tupp och två hönor. Endel av fåren har lamm också och dem var väldigt gulliga :D Jag fotade massor, så här är en liten bildbomb. kanske kommer en till sen ;)

















så, hehe, det blev rätt många men jag tyckte många blev bra så det var därför ;)

Kram Alexandra


uteritten som blev ett dressyrpass som blev osv...

Tjena!

Uppdateringen suger här men jaja, jag har aldrig sagt att jag kommer uppdatera supermycket så (A)

Igår var det hoppträning iaf, det gick inte speciellt bra. Eller framhoppningen i studs gick super, och långsidan vi hoppade. Men när vi skulle hoppa banan, studs, långsidan snett igenom på ett räcke och sen studsen från andra hållet. Aja studsen gick bra men sen glömde jag skänkla i svängen så det blev ett konstigt hopp in och ett JÄTTE språng ut. Sen tog jag om det på en gång men då vägrade vi, jag ramlade nästan av men lyckades hålla mig kvar. ;)

Idag skulle vi ridit ut men det var väldigt halt, så vi beslutade att rida i ridhuset. Redan på väg upp kändes Fille seg men ingen jag direkt tänkte på. Men sen i ridhuset gick det sämst. Jag red i skritt några minuter men beslutade mig att ta av sadeln för att rida barbacka, det känns ofta mycket bättre då. Så det det gjorde jag. Men han segade ihop drog sig mot mitten, men sen när jag tänkte börja trava märkte jag att något var konstigt för jag fick honom knappt i trav. Han var jätteseg! Och kändes jättekonstig. Jag bedde Sara kolla men hon såg inget, men då bedde jag Kristin men hon kunde inte se någonting eftersom han inte gick frammåt för fem öre. Jag ville inte rida vidare så jag gick ner typ direkt. Jag red typ 10 min i skritt i ridhuset + skrittade upp till ridhuset. ;) Jag berättade för Nina och hon sa väl att de typ skulle titta, eller att han bara fick vila en vecka och typ kolla sen eller nåt ;)

Nu ska jag titta på teve, bye!


Cnapris :D XD

Hehe här är lite roliga bilder på Capris ifrån i vintras ^^^





Min galna lilla hund xd<3


HAHAHAH XD

Haha på min msn har jag ju skrivit "Jag älskar dig" och då fick jag frågan av min kompis vem det var jag älskade och våran konvesation blev såhär xD :

Hon: Vem älskar du? :)
Jag: Dedu (A)
Hon: En kille? :)
Jag: Ja det är han väl (A)
Hon: Din kille? ;)
Jag: Kan man väl säga om man vill ;);)
Hon: Åh va kul :)
Jag: Åh, jag älskar honom så mycket! (A)
Hon: Vad bra :)
Jag: Vi träffades i höstas :) asso för första gången ;)
Hon: Jaha okej, och nu är ni ihop? :)
Jag: Det kan man väl säga om man vill ;);)
Hon: då får man väl säga grattis! :)
Jag: HAHAHAHAH XD
Hon: xD
jag: Åh, Fille vad jag älskar dig!
Hon: Men, åh! XD

jag tyckte det var väldigt roligt (A) ^^ xD


upk

Idag var det ju tävlingar på upk, jag hoppade 70 och 80 cm. Det gick jättebra! :D

70: Vi rev andra hindret men han var jättepigg och ganska stark och lyfte inte riktigt på bakbenen, så vbi kom inte till omhoppning. Men inget kråkhopp iaf ;)

80: Han kändes bra på frmaridningen men det var väldigt litet där så det blev inte så bra svängar till räcket. Så där blev det två vägringar. Men det behövdes tydligen för att jag red mycket mer på banan än vad jag gjort innan. Det blev dubbelnolla! Direkt efter låg jag trea! Det var 6 placerade. Men jag startade som nummer 5 och det var typ 24 i klassen så jag var rätt säker på att jag inte skulle få rosett, men jodå, det fick jag! Kom 6:a! En vit rosett :) Är jätteöjd över den klassen, typ den bästa rundan jag jort någonsin! :)




Foto; Josäfin <3

fille<3

Åh, fille är verkligen världens bästa<3 Han har lagt upp sitt huvud på min axel flera gånger nu! Idag var det en väldigt lång stund :') Han har ju blivit ganska sur på sista tiden, men idag var det som bortblåst! Hur mysig och snäll som helst! Helt underbar <3

upk imorn, taggad!

Imorn är det tävling på upk för mig och flera andra på säva. Idag har jag knoppat och fixat massor :D knopparna blev faktiskt bra! ;) taggad!
Idag har jag ridit ut också, jag red nåt varv på ängen men det var väldigt mycket snö så jag red typ några varv i skritt och sen typ 2 varv i båda varven i trav ;) josse följde med och fota, så det det kommer bilder sen :D

Här är mobil bilder på knopparna ;D


ser lite bättre i ut i verkligeheten


dressyrlektion

Idag hade vi dressyrlektion igen. Det gick mycket bra! Vi skrittade väldigt mycket och tränade på vikthjälperna. Så vi red mycket skänkelvikningar, framdelsvändningar och bakdelsvändingar. Hade aldrig gjort bakdelsvändningar förut så det var lite knixigt men det gick! Haha mindre bra vissa gånger och bättre andra gånger ;) Men det var svårt! sen körde vi en längning på digonalen och den blev jättebra, han längde jättebra! Lyckad lektion ;)

rubrik

Nu har jag precis sprungit 3 km! duktigt va? xd haha.

Imorn är det dressyrlektion och jag är riktigt taggad! ska bli jätteroligt, gick ju så bra sist så jag hoppas det går lika bra imorn :)


 favorit bild i repris


stallet

Igår, som jag skrev i förra inlägget, åkte jag till stallet efter maten. Jag fotade en ridgrupp som hade hoppträning, bilder blev sådär eftersom jag fotade utan blixt. Det var ju helt mörk ute så det kom inte in nå ljus så det var jättesvårt. men här är tre.



Cissi & Mandy



Minna & Paulin



Ebba & Madicken


hemma hos lisa

Igår - natten till idag- sov jag hos lisa :D därför har uppdateringen varit jättedålig (A) Iaf så hade vi jättekul, vi spelade kort (jättemånga gånger xd) sen kollade vi på Eclipse med Anna sen gick vi och la oss. Sen på morgonen åt vi frukost och spelade ännu mer kort (a) sen spelade vi kort mera kort, satt vid datorn en liten stund och sen åkte jag hem. Jag ska äta och sen ska jag åka till stallet :)

inte riktigt som vi tänkt oss

Idag red jag, sara och sara ut igen. det blev lite senare än vad vi hade tänkt eftersom mandy gick lektion, men vi red vid 3. sen så fastnar vi redan vid typ tuna trädgård (där dem säljer blommor) för det fanns tydligen monster där (:o) men tillslut gick dem förbi så vi fortsatte. smarta som vi var tänkte vi rida grisrundan baklänges. och när vi kommer fram till ett ställe där det ska vara en stig/väg var den helt täckt med snö. men vi pulsade fram och lyckades hålla oss på stigen/vägen. Sen kommer vi fram till ett helt snötäckt fält men djup snö! Ingen ville rida först men sara b offrade och gjorde det (tack<3). Efter väldigt länge hittade vi stigen så då blev det mycket lättare. Men sen kom jag på att det nog var smart att ringa till Katta/Nina och berätta att det tog tid med all snö och så. Så det gjorde vi och fortsatte ut på allén. men sen när vi rider på banvallen så står det en bil tvärs över vägen. så då går sara och sara och knackar på och så flyttar han på bilen så vi kommer fram.
Vi brukar rida en timme, men idag tog allt så mycket längre tid eftersom vi både råkade ut för den djupa snön och att det var ganska halt. vi skrittade nästan hela tiden förutom en liten bit i trav. Inte riktigt som vi tänkte oss!

hoppträningen

hade ju hoppträning idag, det gick inte så bra. Fick en jättekonstig känsla, inte bra inte dålig. jaja det kan ju inte gå bra varje gång ;) vi hade markarbete först utan stigbyglar gick sådär inte speciellt bra men det var väl inte super dåligt heller :) sen hoppade vi 5 ½ och det gick hyffsat bra. Något språng kändes det nästan som vi flög (a) haha. sen hoppade vi en bana på kanske 5 hinder och det gick väl okej.

sen åt vi kladdkaka i klubbis och hade gräddkrig (y) Jag fick grädde i håret xD haha. sen följde sofie med mig hem och sov över. Vi kollade på alice i underlandet och pratade ett tag sen gick vi och la oss (a) Tack Sofie för kvällen<3


en bild ifrån igår :)
Foto och redigering: www.jossanamigo.blogg.se


fredag ;)

dressyr träningen i onsdags gick super! Han var jätteavslappnad och jättefin! jätteroligt (:
Idag har josse fotat lite porträttbilder på mig hah ;) nu ska jag iväg till stallet, för ikväll blir det hoppträning :D

 
super snygg bild från idag xd kommer fler sen :)

soluppgång nr 2

Här kommer några av de bilder jag blev nöjdast med (:
















så, den sista fick ni i både svart-vitt och i färg (:

soluppgång nr 1

Jag gick upp kvart över 8 idag och gick ut med Capris, hämtade sen kameran och fotade soluppgången :) här är en bild, kommer fler sen :)


nyår






där var lite fyrverkeri bilder som jag fotade nu i år :) firade med kusinerna, superkul!
 Gott nytt år, tre dagar i efterskott!


Gästinlägg by: Elinvärldensbästa!

Hallå alla Alexandras läsare!
Jag är kusin till Alexandra (världens bästa kusin ;) ) och jag bor i ett avlångt land, även kallat Sverige.
Jag vet inte direkt vad jag ska skriva om, så jag presenterar mig nog bara och länkar en miljon gånger till min egen superblogg, hahahahahahahahaha xD Oseriös nummer 1 här!

Jag heter som sagt var Elin och Alexandra är min kära kusin som jag tycker väldigt mycket om.
 På fritiden rider jag, spelar blockflöjt, piano och lyssnar på musik. Mitt favvoband är Tokio Hotel (ofc, vilka andra???). Jag avgudar Tokio Hotel, dom är bäst, dom är snyggast och coolast. Så det så! (våga inte protestera, då blir jag suuur!!!)

Jag rider en gång i veckan, och mina favvohästar heter Ronja och Nelson. Ronja är en 170 cm hög fux och Nelson är en ca 150 cm hög mörkbrun häst som har långa öron.

På min blogg (http://kackellackan.blogspot.com/) skriver jag mest om mig, mitt liv, Tokio Hotel, musik och hästar. Men även om det som dyker upp i huvudet på mig.

Så glöm INTE att kika in där NU:
http://kackellackan.blogspot.com
http://kackellackan.blogspot.com
http://kackellackan.blogspot.com
http://kackellackan.blogspot.com
http://kackellackan.blogspot.com
http://kackellackan.blogspot.com
http://kackellackan.blogspot.com
http://kackellackan.blogspot.com

 Om det är någon Tokio Hotel-nörd som läser detta så har jag även en Tokio Hotel-blogg där jag bara skriver om Tokio Hotel. http://elinlovestokiohotel.blogspot.com/ Den bloggen är hyfsat nystartad, så det är inte så många inlägg där än.

  //Elin

OBS att jag var lite oseriös nu, i min vanliga blogg är jag mycket seriösare. http://kackellackan.blogspot.com/




Hejhej! :D
Förlåt för den superdåliga uppdateringen men jag har varit hos mina kusiner under nyår så ;);) Sedan när jag kommit hem igen kommer ni bombas med bilder! haha några bilder iaf ;)

// Alexandra :D:D

RSS 2.0